Vind en cykel og cykelhjelm

Har du været så heldig at få fingrene i et af Bamse Betjents Trafikhæfter denne sommer, kan du her deltage i konkurrencen om en ny cykel og cykelhjelm.

Billedet af cykelhjelmen sender du på en mail til carsten@boernenestrafikskole.dk mrk. Cykelhjelm. Skriv også navn, adresse og alder på barnet, der har lavet det flotte design. Bamse Betjent glæder sig meget til at se alle de flotte forslag.

Vinderen trækkes d. 31. maj 2023 blandt alle, der har detaget i perioden 24. september til 31. maj. Vinderen vil blive kontaktet direkte. Vi forbeholder os retten til at vise de indkomne forslag på vores sociale medier, hvor vinderen også vil blive slået op.

Det er denne flotte cykel fra Puky, der vil blive trukket lod om næste gang. Cyklen er en Puky LS Pro 24″, der har en vejledende udsalgspris på 4.299,-. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter og er ikke omfattet af reklamationsretten eller garanti. Cykelhjelmen er en flot hjelm fra Lekolar – samme vilkår gælder.

Bamse Betjent har været en tur forbi Nethe på 3 år fra Kibæk, som var den heldige vinder af konkurrencen, der blev trukket d. 23. september 2022.
Nethe blev meget overrasket over besøget, og virkelig glad for den fine nye Puky cykel, hun havde vundet, med tilhørende cykelhjelm fra Nutcase.

Se Nethes flotte design i karusselen her ved siden af.