Kort om Bamse Betjents Trafikklub

Undersøgelser viser, at hvad barnet lærer som lille, hænger ved hele livet. Derfor er det en god idé at starte med gode trafikvaner, i en tidlig alder.

Tilmelder du dit barn Bamse Betjents Trafikklub, vil du fremover modtager spændende trafikmails. Som betalende medlem vil du få ydermere adgang til masser af medlemsfordele. Her finder du sjove trafikopgaver, små trafikøvelser i kan lave og træne sammen, malesider og meget mere.

Medlemsfordele

  • Sjove trafikmails
  • Lærerige trafikøvelser
  • Sjove trafikopgaver
  • Underholdende trafikaktiviteter
  • Maleopgaver
  • Inspiration til læring
  • Masser af sjov med Bamse Betjent.
  • Konkurrencer

Bumleby-boerne

Bamse Betjent

Bamse Betjent er med når der skal undervises. Bamse Betjent ved alt hvad der er at vide om sikker trafik og hans største mål er, at lære flest mulige børn om trafikreglerne. Bamse Betjent vil gerne lytte til alle børn og forstå hvordan det kan blive endnu sjovere at lære om sikker trafik. Derfor arbejder Bamse Betjent og underviserne hele tiden på at udvikle undervisningen, så den bliver endnu bedre og endnu sjovere.

Frk. Flora

Frk. Flora er Bamse Betjents kæreste. Hun elsker at lære børn, hvordan de skal færdes i trafikken, og hvordan de cykler uden at komme til skade. Hun bor i Bumleby sammen med Bamse Betjent og Benny Brandmand. Hun har selv syet sin røde kjole og elsker blomster. Tilmeld dig Bamse Betjents Trafikklub, og lær hende meget bedre at kende.

Benny Brandmand

Benny Brandmand er chauffør i brandbilen, og det er vigtigt for Benny Brandmand, at lære børnene, hvor vigtigt det er, at være opmærksom på de store lastbiler ude i trafikken, pga. eksempelvis højresvingsulykker. Derfor har han sin brandbil med i str. 1:1. Børn får lov til at komme op i bilen og se, hvor svært det faktisk er, at få øje på en cyklist, når man sidder i en stor lastbil.

Udtalelser

Tina Munksgaard, skoleleder på Skalmejeskolen Siger:

”Det kan virkelig anbefales. Trafikskolen giver børnene en helt anderledes oplevelse af trafikken end den, vi kan give på skolen. De lærer på en anden måde, når de oplever i stedet for blot at se eller høre. Og alene det at se de mindste elevers ansigter, da de så den store lastbil. Det var fantastisk. Vi håber, at få besøg igen til sommer,”

Lisbeth Frich, lærer på TarmSkole siger:

”Det kan vores børn godt lide, og jeg kan høre på dem, at de har været vildt begejstrede. Alene da de kom ind og så de store oppustelige biler var det bare ”wow!”

Skoleleder Peter Ulriksen fra Fjelstervang Skole siger:

”Underviserne i Børnenes Trafikskole er super dygtige. Jeg må indrømme, at jeg var positivt overrasket over det høje pædagogiske niveau. Børnene var med og lærte virkelig meget. Jeg havde måske tænkt på forhånd, at det kunne være svært at få de ældste elever i 5. og 6. klasse engageret, men de hoppede ind i det med begge ben,”

Konkurrencer med Bamse Betjent

Vind et besøg hos dig af Bamse Betjent og Morten Münster. 

OBS! Konkurrencen er for GUL medlem. Læs mere om GUL medlem under fanen "Tilmeld".

Få en masse trafiknyt ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev herunder som GRØN medlem.

Vi mødes i trafikken!

Trafikhilsner fra Bamse Betjent

Du er nu tilmeldt!